Skab en højdeforskel i din have

Højdeforskelle i din have er en god måde at bringe dynamik til din have. Du kan skabe højdeforskelle på forskellige måder. Overvej for eksempel et hævet dæk eller siddeområde. Denne artikel beskriver fire måder at skabe forskellige havehøjder på.
Sæt dig i pit
Aborre er en måde at skabe højdeforskelle i din have på. En grube at sidde på, som bogstaveligt talt forvandler din terrasse til en grube. Dette skaber et hyggeligt opholdsområde i din have. Du kan vælge at have separate bænke i gruberne, men det er også godt at betjene bænkene i stenen. Vil du også lave en brønd til at sidde i din have? Derfor er der to ting at huske på. Glem ikke at oprette en KLIC-rapport, før du graver. Dette er en besked, du skal spørge, før du begynder at grave en maskine. Udover KLIC-meddelelser er det også vigtigt at overveje ensilagedræning. Efter et stykke tid er det vigtigt, at rillen i sædet ikke bliver til en dam.
Forhøjet terrasse
Vælger du en lavere terrasse til din stue, kan du også vælge en højere terrasse. Du vælger at gøre din terrasse højere end resten af ​​din have. Udover at skabe dynamik i din gård, har du også et godt overblik over din gård, når du sidder i dit stuesæt. Du kan bruge et terrassebord til at skabe en hævet terrasse, men du kan også bruge stablede blokke f.eks.
sparke
Trapper kan bruges til at gå fra en højde til en anden. For eksempel kan du lave en stige til at klatre i en grøft, sætte dig ned eller hæve stigen og sætte den på dækket. Er din have allerede oppe at køre? Så kan du også vælge at få en stige, der forbinder gennem din have. Tænk ikke umiddelbart på stigen derhjemme. Det kan også være en meget flad stige, der giver dig mulighed for at gå langsomt op og ned i din have.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.