Lad os starte med grøntsagsmarken. Hvad har du brug for?

Du har en stor plan om endelig at starte din have. Du har i et stykke tid undersøgt muligheder, hvor meget det koster, og hvor lang tid det tager at starte en have. Behovet for at starte en have afhænger af dens størrelse, præcis hvad du vil dyrke, og den tid du vil bruge på den. Hvis du lige er startet, kan det være bedst at starte i det små. På den måde kan du først lære emnet og derefter udvide haven med flere plantearter. Har du brug for et drivhus? I de fleste tilfælde anbefales drivhuse. Fordelen ved dette er, at de klimatiske forhold er mere stabile i drivhuset, hvilket giver bedre udbytter. Med et drivhus kan du dyrke en bred vifte af frugter og grøntsager. For eksempel kan agurker og tomater kun dyrkes i drivhuse. Det hollandske klima er for flygtigt og koldt til disse middelhavsgrøntsager. Ud over at købe et drivhus, skal du muligvis købe vækstbelysning. Dette gør det muligt for visse typer planter at modtage den nødvendige mængde sol, som ikke på anden måde kan modtages. Om du har brug for vækstbelysning afhænger af, hvad du ønsker at dyrke.

Køb det rigtige frø
Omhyggelig udvælgelse af det passende frø er også vigtigt. Der er meget information på internettet om dette. Det er svært at bedømme kvaliteten af ​​frø, men det kan have en betydelig indflydelse på høsten. Frø af høj kvalitet er normalt en smule dyre, men bestemt værd at investere. Dette øger chancerne for en god høst og kræver mindre plantevedligeholdelse. Tjek omhyggeligt på forhånd, når plantesæsonen begynder. Det er vigtigt at overholde dette for at forhindre afgrødesvigt.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.